Loading...

Carnex jetrena pašteta dobitnik priznanja "Najbolje iz Srbije".

29.11.2019.

Carnex jetrena pašteta osvojila je priznanje za najbolji robni brend u kategoriji hrane u akciji “Najbolje iz Srbije”, koju tradicionalno organizuje PKS, Ministarstvo trgovine, a osim stručnog žirija za omiljeni brend glasaju i potrošači, što celoj akciji daje poseban značaj.

Nagrada za srpsku kobasicu

27.09.2019.

Carnex srpska kobasica osvojila je glavnu nagradu na takmičenju za najbolju srpsku kobasicu, koje su organizovali Privredna komora Srbije i Institut za higijenu i tehnologiju mesa a u okviru 60. Međunarodne konferencije industrije mesa "MeatCon2019".

Carnex VEGE Humusi

100% prirodni, bez aditiva i posni

03.09.2019.

Humus je orijentalni specijalitet sa Bliskog istoka koji je zbog svog specifičnog ukusa i hranljivih sastojaka veoma cenjen u svetu, a sve više i na našim prostorima. Tradicionalni humus namaz dobija se od samlevene leblebije, maslinovog ulja, tahinija, odnosno paste od susama, limunovog soka i začina. Ovakva mešavina je bogata različitim važnim nutrijentima I mineralima, dobrim za naš organizam.

NOVE CARNEX SMAZALICE – IDEALNE ZA MAME I KLINCE

24.07.2018.

Kompanija Carnex lansirala je posebnu liniju inovativnih proizvoda namenjenih deci. Nova linija pod nazivom „Smazalice“ obuhvata dečiju pileću pašteta i „Pužiće bolonjeze“, novo gotovo jelo specijalno kreirano za mališane. Pored sastojaka najviših kvaliteta po čemu su svi...

CARNEX PAŠTETE PRIREDILE UKUSAN DORUČAK KRAJ BAZENA

02.07.2018.

U okviru kampanje I uvek smo zajedno, Carnex je ovog vikenda  ukusnim doručkom obradovao sve posetioce otvorenih bazena SC "Milan Gale Muškatirović" i podsetio da je najdraže provedeno vreme tokom leta ono sa porodicom i prijateljima na omiljenoj destinaciji – u prirodi, na kupalištima – pored bazena ili na reci.

NOVA SELECTION KOKOŠIJA PAŠTETA - ZA ONE KOJI VOLE DA BIRAJU

26.06.2016.

U okviru Carnex Selection premium linije pašteta lanisrali smo potpuno novi ukus - kokošiju paštetu.

Carnex paštete obeležile prvi dan leta i Svetski dan muzike

22.06.2016.

Povodom obeležavanja Svetskog dana muzike i početka najtoplijeg godišnjeg doba, kompanija Carnex iznenadila je sve posetioce Kalemegdana i omogućima im da uživaju u koncertu gudačkog kvarteta Wonder Strings Quartet. Pod sloganom I uvek smo zajedno, omiljene i generacijama poznate Carnex paštete bile su nezaobilazan detalj ovog događaja podsećajući na uživanje i deljenje zajedničkih trenutaka sa porodicom i prijateljima.

Carnex Jetrena pašteta u akciji „Najbolje iz Srbije 2012“

13.03.2012.

Carnex jetrena pašteta je u akciji „Najbolje iz Srbije 2012“, osvojila nagradu Top Corner. Tim povodom će u periodu od 20. marta do 20. aprila u objektima vodećih trgovinskih lanaca biti posebno izdvojena, obeležena i promovisana Jetrena pašteta 75g.