Loading...
Carnex trpeza
Carnex jetrena pašteta dobitnik priznanja "Najbolje iz Srbije".

Carnex jetrena pašteta dobitnik priznanja "Najbolje iz Srbije".

29.11.2019.

Carnex jetrena pašteta osvojila je priznanje za najbolji robni brend u kategoriji hrane u akciji “Najbolje iz Srbije”, koju tradicionalno organizuje PKS, Ministarstvo trgovine, a osim stručnog žirija za omiljeni brend glasaju i potrošači, što celoj akciji daje poseban značaj.

“Carnex jetrena pašteta je najbolji primer istinskog poverenja potrošača u brend, koji  je uspeo da ostane autentičan više od 60 godina, i da  neguje originalan Carnex ukus i kvalitet, koji potrošači poštuju”, izjavio je Mohan Shrestha, generalni direktor Industrije mesa Carnex, koja posluje u okviru MK Grupe.  

Proizvod koji je od samog nastanka bio pravi pionirski poduhvat u industrijskoj proizvodnji pašteta, postao je simbol neraskidive veze između brenda i potrošača koji i danas traje. Carnex Jetrena pašteta je vešetruko nagrađivani proizvod koji uvek iznova potvrđuje svoj kvalitet nagradama na važnim manifestacijama. Za Carnex je ovo sedmo priznanje “Najbolje iz Srbije”.

“Carnex jetrena pašteta je simbol našeg uzajamnog poverenja, poštovanja i radosti uz koje su stasavali mnogi, zato hvala našim potrošačima svih generacija, i svima koji prepoznaju kvalitet koji traje više od 60 godina.” poručuju iz Carnexa.