Loading...
Carnex trpeza
NOVE CARNEX SMAZALICE – IDEALNE ZA MAME I KLINCE

NOVE CARNEX SMAZALICE – IDEALNE ZA MAME I KLINCE

24.07.2018.

Kompanija Carnex lansirala je posebnu liniju inovativnih proizvoda namenjenih deci. Nova linija pod nazivom „Smazalice“ obuhvata dečiju pileću pašteta i „Pužiće bolonjeze“, novo gotovo jelo specijalno kreirano za mališane. Pored sastojaka najviših kvaliteta po čemu su svi Carnex proizvodi prepoznatljivi, ovoga puta, Carnex tim kreirao je i specijalan „Smazalice“ dizajn pakovanja, posebno osmišljen i prilagođen deci.

Znamo koliko je teško mamama da usled brzog tempa, svakodnevno pripremaju kuvane i kvalitetne obroke za svoje mališane. Kao lider u kategoriji gotovih jela, kompanija Carnex rešila je ovog leta da im olakša i ponudi „Pužiće bolonjeze“, jedinstveno gotovo jelo, namenjeno najmlađima, i time postane jedini domaći proizvođač linije gotovih proizvoda namenjenih deci.

„Smazalice pužići bolonjeze“ napravljene su od testenine i svinjskog mesa proverenog kvaliteta, sa domaćih farmi i ne sadrže veštačke boje.. Mališani će uživati u novom Carnex ukusu omiljenog obroka sa testeninom i bolonjeze sosom, a kao i druga Carnex gotova jela i „Pužići bolonjeze“ pripremaju se brzo i lako. Za svega desetak minuta svojim mališanima možete servirati kvalitetno, kuvano i ukusno jelo.

Kompanija Carnex kao dugogodišnji ekseprt u segmentu pašteta i namaza kreirala je u okviru linije „Smazalice“ dečiju pileću paštetu pažljivo osmišljenu za najmlađe.
„Smazalice“ pileća pašteta je ukusna mešavina prirodnih i visoko kvalitetnih sastojaka, čiji je ukus prilagođen deci. Kreirana je od odabranih komada pilećeg mesa, blagog je ukusa, bez dodatih aditiva, konzervanasa i veštačkih boja.

„Smazalice“ proizvodi su hranljiv i ukusan obrok, što predstavlja idealan izbor za vaše mališane.