Loading...

Ljudi su pokretačka snaga svega

Naš tim je jedinstven spoj tradicije i budućnosti!

Carnex trpeza

Carnex tim čine profesionalci u svom poslu. Oni su eksperti koji su se usavršavali u svojim oblastima. Svi oni su vođeni dobrim idejama i novim izazovima. Zajedničkim snagama i međusobnom saradnjom oni su ti koji stvaraju Carnex kvalitet i standard. Posebno smo ponosni na to što u našim redovima ima zaposlenih koji ceo svoj radni vek provedu u kompaniji, koji su zaljubljenici u svoj posao, i njihov je doprinos za sve nas neprocenljiv. Oni su naši stubovi na kojima počiva lojalnost i ljubav prema poslu.

Uz primenu najnovijih inovativnih metoda proizvodnje, kao i najsavremenije tehnologije, naši zaposleni imaju mogućnost da otvaraju nove horizonte, pomeraju svoje granice i napreduju, srazmerno sa vremenom provedenim unutar kompanije. Posebnu pažnju posvećujemo negovanju odnosa među zaposlenima, trudimo se da inspirišemo duh jedinstva i sloge na različite načine i ovde kao primer sa ponosom možemo navesti veoma uspešne sportske timove Carnexa.

Svim zaposlenima obezbeđujemo profesionalan razvoj kroz stručno vođenje i organizovanje tima, individualno karijerno planiranje i organizovanje stručnih seminara i edukacija. Trudimo se da obezbedimo sigurno i motivišuće radno okruženje u kome će postići profesionalne i lične uspehe.

Zadovoljstvo zaposlenih je naš poslovni imperativ. Jer svako od nas je važan član tima i daje veliki doprinos uspešnom poslovanju cele kompanije.

 

POSTANITE DEO NAŠEG TIMA

Ukoliko želite da se pridružite našem timu, molimo vas da nam potvrdite da ste saglasni sa OBAVEŠTENJEM O PRIKUPLJANJU I OBRADI PODATAKA O LIČNOSTI nakon čega možete aplicirati klikom na odabranu otvorenu poziciju: