Loading...
Carnex trpeza
Carnex VEGE Humusi

Carnex VEGE Humusi

100% prirodni, bez aditiva i posni

03.09.2019.

Humus je orijentalni specijalitet sa Bliskog istoka koji je zbog svog specifičnog ukusa i hranljivih sastojaka veoma cenjen u svetu, a sve više i na našim prostorima. Tradicionalni humus namaz dobija se od samlevene leblebije, maslinovog ulja, tahinija, odnosno paste od susama, limunovog soka i začina. Ovakva mešavina je bogata različitim važnim nutrijentima i mineralima, dobrim za naš organizam.

Carnex-ov novitet na tržištu su VEGE Humusi, 100% prirodni, posni, napravljeni od pažljivo biranih sastojaka i bez dodatih aditiva. U ponudi se mogu naći 3 ukusa u pakovanjima od 95g i 150g:

  • Humus namaz od leblebija (natur/classic)
  • Humus sa ajvarom
  • Humus sa semenkama bundeve

Lako se prilagođava svačijem ukusu i odličan je dodatak Vašim omiljenim jelima od mesa ili ribe, kao umak ili kao kremasti namaz za tortilje, hleb i pecivo i u sendvičima, ali i kao dodatak raznim salatama od povrća. Idealan je za trpezu kako vegeterijanaca tako i svih onih koji vode računa o ishrani.

Dodatna vrednost Carnex VEGE Humusa jeste što su pakovani u metalnu ambalažu. Limenka, poznata po svojoj izdržljivosti trajno čuva ukus i kvalitet proizvoda bez obzira na spoljašnje faktore, koji mogu da utiču na proizvod, poput sunčeve svetlosti, vlage i slično. Osim toga, limenka omogućava ambijentalni režim čuvanja (do 25 C), zato Carnex VEGE humusi ne moraju da se čuvaju u frižideru, pa ih lako i jednostavno možete poneti svuda sa sobom. Prednost pakovanja proizvoda u limenku su i njena mehanička svojstva. Za razliku od staklene i plastične ambalaže koje se lako mogu deformisati i razbiti, limenka pruža produženu održivost i čuva kvalitet vašeg omiljenog Carnex VEGE humusa.

Carnex VEGE Hummus namaz od leblebija - 100% prirodan, posan i bez dodatih aditiva.

To je klasični kremasti humus punog ukusa napravljen od pažljivo biranih leblebija, limunovog soka, tahinija sa ekstradevičanskim maslinovim uljem.

Hummus sa semenkama bundeve

Kremasti humus punog ukusa napravljen od miksa pažljivo biranih leblebija, limunovog soka, tahinija u kombinaciji sa semenkama bundeve daje posebnu laganu aromu. Izuzetno je koristan za organizam jer je bogat magnezijumom.

Hummus sa ajvarom

Idelalan za ljubitelje domaćeg ukusa. To je kremasti humus punog ukusa napravljen od miksa pažljivo biranih leblebija, limunovog soka, tahinija i neizostavnog ajvara. Specifična ukusna kombinacija ovih aroma i kremasta tekstura upotpuniće vaše uživanje u svakom obroku.